Bison Seal afdichtingskit Max wit 280 ml

Merk: BISON
13.89
In winkelwagen

De voordelen van KlusWijs

  • Vakkundig
  • Vertrouwd
  • Voordelig
Toevoegen aan favorieten
Langere levertijd
Wij doen ons uiterste best om bestellingen binnen 4 á 5 dagen te leveren.

Omschrijving

Hoogwaardige, universele afdichtingskit op basis van innovatieve polymeertechnologie. Blijvend elastisch, overschilderbaar, voor alle materialen en ondergronden. Ideaal voor aansluitvoegen, sanitairvoegen, dilatatievoegen, beglazingsvoegen en het opvullen van scheuren.

Specificaties

- Voor een mooi resultaat, de randen van de voeg afplakken met schilderstape. De koker tot de schroefdraad afsnijden. De spuitmond op de koker draaien en schuin afsnijden op de gewenste diameter (min. 6 mm Ø bij voegnaden). Kit met een kitpistool gelijkmatig in de voeg of scheur aanbrengen. Een kitstrijker of spatel bevochtigen met een zuurvrije zeepoplossing en hiermee de kit binnen 5 á 10 minuten gladstrijken. Schilderstape direct na het gladstrijken verwijderen en koker afsluiten. Na 15 minuten vormt zich een oppervlaktehuid. Uitharding 2 mm in 24 uur, afhankelijk van relatieve vochtigheid en temperatuur. Na 2 uur overschilderbaar met alle watergedragen verven en de meeste oplosmiddelhoudende (alkyd) verven. Voor een optimaal resultaat binnen enkele dagen overschilderen en vooraf testen. Vlekken/resten: Verse kitresten verwijderen met terpentine, uitgeharde kitresten mechanisch verwijderen. Aandachtspunten: Alkyd verven kunnen langzamer opdrogen op de kit
- alle afdichtingen binnen en buiten, in natte en droge omstandigheden. Voor aansluitvoegen langs o.a. deur- en raamkozijn, vensterbank, plint, trap, bad, douche, wastafel, tegelwand, aanrechtblad, muur, plafond en vloer. Ook geschikt voor dilatatievoegen en beglazingsvoegen bij enkel en isolerend (dubbel) glas. Tevens geschikt voor het krimpvrij opvullen van scheuren en kleine gaten. Ondergrond: Uitstekende hechting op vrijwel alle (bouw)materialen zoals beton, steen, stucwerk, gipsplaat, geglazuurde oppervlakken, keramiek, email, tegels, glas, metalen (o.a. aluminium, staal, RVS, chroom), (geverfd) hout en vele kunststoffen (o.a. acrylbaden, polystyreen(schuim), PVC, ABS, PC). Niet geschikt voor bitumen, PE, PP, PTFE en aquaria.