Naar boven

Badkamer en sanitair kopen?

Het schijnt dat je gemiddeld 2 jaar van je leven doorbrengt in de badkamer. Dat vraagt natuurlijk om een fijne ruimte die voldoet aan jouw wensen. Met verschillende stijlen, vormen en maten in ons uitgebreide assortiment badkamermeubelen en sanitair vind je altijd dat wat bij jou past. Naast de benodigde materialen kun je bij onze medewerkers ook terecht voor klusadvies.


Baden, wastafels en douchebakken

In ons assortiment vind je kranen, toiletten, installatiemateriaal, badmeubelen, wand- en vloertegels, accessoires, maar we hebben natuurlijk ook baden, verlichting en wastafels.


Badkamer accessoires

Als je erover nadenkt, breng je een behoorlijk groot deel van je tijd door in de badkamer. Maak er daarom een gezellige, fijne plek van! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment sanitair accessoires, badmatten, douchegordijnen, bevestigingsmaterialen en anti-slip matten.


Badmeubelen

Bij ons vind je een groot assortiment badmeubelen. Een wastafel met één wasbak, een dubbele, één onderlade of twee, verschillende kleuren, soft-close; er is van alles mogelijk.


CV, boilers en radiatoren

Cv, boilers en radiatoren; bij ons vind je allerlei soorten. Kom langs in één van onze winkels en laat je informeren welk product het beste past bij jouw woonwensen en woonsituatie.

Douches

Er zijn veel verschillende soorten doucheoplossingen. Zo kun je kiezen uit een inloop-, nis-, hoek-, vijfhoek-, kwartrond- of badwand douche en binnen die opties zijn weer verschillende mogelijkheden.

Kranen

Maak je badkamer, wc of keuken af met een mooie kraan! We laten je hier graag een greep uit het assortiment zien.


 

Installatiemateriaal sanitair

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van technisch sanitair, oftewel installatiemateriaal voor je sanitair.

Toilet

Ga jij voor een hangtoilet, staand toilet of wc zonder spoelrand? Zoek je een Geberit inbouwplaat of losse wc-bril? Wij hebben allerlei soorten en stijlen toiletten voor je in ons assortiment.

Wand- en vloertegels

De look van je wand- en vloertegel bepaalt een groot deel van de sfeer in je badkamer. Wij hebben een groot assortiment tegels waardoor je altijd die tegel vindt die past bij jouw wens.