Naar boven

Beveiliging

Het beveiligen van je huis is natuurlijk zeer belangrijk. Zo kun je je huis goed beveiligen door de juiste sloten aan te brengen, maar ook door bijvoorbeeld camera's op te hangen. Op het gebied van beveiliging vind je bij ons daarom ook van alles.

Woonhuisbeveiliging header

Ons complete beveiligingsassortiment

Zorg voor een veilig gevoel en zorg voor optimale woonhuisbeveiliging. Niets zo fijn als een veilig gevoel wanneer je 's nachts ligt te slapen of wanneer je niet thuis bent. Wij hebben een compleet aanbod woonhuisbeveiliging; van sloten voor ramen en deuren tot elektronische beveiliging in de vorm van camera's. Aangezien geen woonsituatie hetzelfde is, raden wij je aan om je in de winkel te laten adviseren over welke beveiligingsopties voor jou het meest geschikt zijn.

 
Woonhuisbeveiliging Raambeveiliging A

Raambeveiliging

Ramen zijn een zwakke plek in de beveiliging van het huis en daarom een veelgebruikte ingang voor inbrekers. In ons assortiment raambeveiliging vind je onder andere raambomen, opleg drukcilindersloten, raamsensoren, secubars, dievenklauwen, veiligheidsscharnieren en beveiligde raamuitzetters. 

Meer informatie

Woonhuisbeveiliging Raambeveiliging B

Buiten- en garagebeveiliging

De deur is misschien wel het meest voor de hand liggende inbraakpunt. Met name de achterdeur is vaak uit het zicht van de buren waardoor inbrekers meer tijd hebben om binnen te komen. Binnen ons assortiment buiten- en garagebeveiliging vind je onder andere kierstandhouders, veiligheidssloten, profielcilinders, secustrips, deursensoren, pennensloten, dummy camera's en bewegingsmelders.

Meer informatie
 
Woonhuisbeveiliging Raambeveiliging C

Beveiliging in huis

Je kunt natuurlijk je ramen en deuren goed beveiligen, maar ook in huis kun je beveiliging aanbrengen in de vorm van tijdklokken en alarmsystemen. 

Meer informatie
 

Alarmsystemen en camera's

Syren inbraak beveiliging is sterk op het gebied van beveiligingstechnology. Beveiligingsoplossing voor particulier en het bedrijfsleven! Informeer bij je locale KlusWijs vestiging naar de beschikbaarheid in de winkel.

Woonhuisbeveiliging alarmsystemen en camera's 1

Inbraak

Het Syren alarmsysteem beschikt over 3 standen: aan, uit en thuis en is volledig naar wens uit te breiden met accessoires en sensoren. Hiermee is je huis beveiligd tegen inbraak-, brand- en waterschade. Het alarmsysteem is eenvoudig met je smartphone te installeren en bedienen. Alle sensoren beschikken over een draadloze sensorherkenning, waardoor het alarmsysteem snel en eenvoudig de sensor herkent voor een eenvoudige installatie. De sensoren werken alleen in combinatie met het Syren Thuis Alarmsysteem.

Woonhuisbeveiliging alarmsystemen en camera's 2

Camera

Sluit de camera aan op je netwerk en bekijk direct live-beelden op je smartphone of tablet of sla ze op met de harddisk-recorder om ze later te bekijken. De beveiligingscamera’s zijn in diversen uitvoeringen verkrijgbaar, zoals de bullet, dome of PTZ (pan-tilt-zoom) en ondersteunen ONVIF, Android en iOS.

De beveiligingscamera’s zijn verkrijgbaar in een wifi- of bekabelde PoE (Power over Ethernet)  uitvoering. De camera’s beschikken over infrarood nachtzicht, privébeeld bescherming en in combinatie met een harddisk recorder over een bewegingssignalering. De harddisk recorder beschikt over een automatische configuratie waardoor de camera’s binnen jouw netwerk snel te vinden en op te nemen zijn.

Woonhuisbeveiliging alarmsystemen en camera's 3

Intercom

De wifi-intercom is een toegangscontrolesysteem dat je in staat stelt te communiceren met je bezoekers. Het systeem werkt bedraad of via wifi en is eenvoudig te bedienen met je smartphone. Door de deurbel in te drukken wordt de intercom geactiveerd en kun je via je smartphone communiceren met de centrale en optioneel de deur op afstand openen. Zo kun je als beheerder eerst achterhalen wie er voor de deur staat voordat je de deur opent. Van elke bezoeker wordt automatisch een screenshot bewaard en je kunt de intercom met meerdere gebruikers beheren.


Kluizen

Woonhuisbeveiliging Kluizen Torino

Masterlock Kluis, met sleutel, medium


Zoek jij een plek om je paspoort, belangrijke papieren of kleine elektronica veilig op te slaan? Dan is deze Masterlock kluis ideaal. Deze kluis is gemaakt van massief staal en heeft 2 stalen live-vergrendelingsbouten en een verborgen scharnier voor meer beveiliging tegen aanvallen en pogingen tot openbreken. Het slot heeft 6 klavieren en wordt geleverd met 2 sleutels. De bodem van de kluis is bekleed, ook zitten er benodigdheden bij om de kluis te kunnen vastzetten.

Bestel hier!
Woonhuisbeveiliging Kluizen Sistec

Masterlock Kluis, digitaal combinatie slot, groot


Heb jij nog belangrijke papieren die je wilt opbergen? Deze Masterlock kluizen is gemaakt van massief staal en heeft 2 stalen live-vergrendelingsbouten en een verborgen scharnier voor meer beveiliging tegen aanvallen en pogingen tot openbreken. De bodem van de kluis is bekleed en bij deze kluis krijg je ook de benodigdheden meegeleverd om de kluis vast te zetten.

Bestel hier!
Woonhuisbeveiliging Kluizen Salvus Ravenna

Masterlock Documentenkluis, brandwerend, klein


Deze documentenkluis van Masterlock is ideaal voor het opbergen van chequeboeken, foto's, kleine elektronica, opslagapparaten en USB-sticks. De kluis is gemaakt van massief staal en is daarnaast ook nog eens UL en ETL gecertificeerd om 30 minuten brandwerend te zijn voor documenten, officiële papieren en digitale artikelen (cd, USB-sticks) tot 843°C. De documentenkist kan je gemakkelijk meenemen dankzij het draaghendel.


Bestel hier!
 

 

Klusadviezen

Bekijk hier onze klusadviezen voor beveiliging. Vanhet monteren van een nieuw deurcilinder tot raamstrips plaatsen, jouw huis wordt weer een veilig thuis met KlusWijs.

Naar de klusadviezen

Vind een winkel

Wil je de producten liever nog even bekijken? Dat kan! Via onderstaande button kan jij jouw dichtstbijzijnde winkel vinden. Onze collega's helpen je graag met het veilig maken van jouw huis.

Store locator

Folder

Eens in de twee weken valt hij weer op de mat. De KlusWijs folder! Je kan hem ook bekijken op onze website. Via onderstaande button kan jij meteen bladeren tussen alle aanbiedingen.

Bekijk hier de folder