Naar boven

Deuren en ramen

Kies een categorie

Binnendeuren

KlusWijs heeft een ruim assortiment binnendeuren. Door het ruime assortiment is er altijd een binnendeur die past bij jouw interieur.

Bekijk hier

Binnendeurbeslag

Op zoek naar binnendeurbeslag? Je vindt bij ons binnendeurbeslag vanuit vele prijscategorieën. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen en merken. Wij adviseren je graag welk deurbeslag het beste past bij jouw binnendeuren! Kijk nu online voor het gehele assortiment! 

Buitendeuren

Op zoek naar een buitendeur die helemaal past in de stijl van jouw tuin? KlusWijs heeft een breed assortiment aan buitendeuren voor ieder wat wils. KlusWijs heeft buitendeuren in verschillende kleuren, soorten, materialen en meer. Bekijk het assortiment buitendeuren online!

Buitendeur - veiligheidsbeslag

Op zoek naar buitendeur en/ of veiligheidsbeslag? Je vindt bij ons deurbeslag vanuit vele prijscategorieën. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen en merken. Wij adviseren je graag welk deurbeslag het beste past bij jouw deuren! Kijk nu online voor het gehele assortiment! 

Deurcilinders

KlusWijs heeft een breed assortiment aan deurcilinders. Wij hebben cilinders in ons assortiment voor binnen- en buitendeuren, maar ook bijvoorbeeld voor je ramen. Kijk online voor het gehele assortiment of kom naar een van onze winkels! 

Horren en vliegengordijnen

In het zomerseizoen kan de deur naar de tuin of het balkon weer open. Zodra de buitendeur openstaat hebben insecten vrij spel het huis binnen te vliegen. KlusWijs biedt de oplossing met en breed assortiment aan horren en vliegengordijnen. Ook heeft KlusWijs de keuze uit stijlvolle dessins in meerdere kleuren!

Raambeslag

KlusWijs heeft een breed assortiment aan raambeslag. Raambeslag moet functioneel zijn, maar kan ook dienen als finishing touch voor het raam. Kijk online voor het gehele assortiment raambeslag van KlusWijs! 

Raamdecoratie Basic Line

Op zoek naar raamdecoratie op maat? Kies voor raamdecoratie Basic Line! Basic Line raamdecoratie is goede raamdecoratie voor een zeer betaalbare prijs. Klik hier en lees meer. 

Raamdecoratie KlusWijs

Met raamdecoratie KlusWijs heb je veel opties. Bijvoorbeeld raamdecoratie op afstand bedienbaar. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk online en lees snel verder of neem contact op met een van onze winkels!

Scharnieren en paumelles

KlusWijs heeft een ruim assortiment scharnieren en paumelles. Van deurveerscharnieren en keukenkastscharnieren tot paumellescharnieren. Kijk online voor het gehele assortiment! 

Sloten

Of het nu gaat om een goed slot of een goede sluiting, KlusWijs heeft het! Het is de kunst om het juiste slot of de juiste sluiting te vinden en wij helpen je daar graag bij. Ook heeft KlusWijs sloten met een mechanische SKG beveiliging. Kijk nu online voor een breed assortiment sloten voor goede woonbeveiliging! 

Overig - deuren en ramen

Op zoek naar deuraccessoires? Bij KlusWijs hebben we een breed assortiment aan huisnummers, vlaggen, brievenbussen, deurmatten, deurbellen en intercoms en naamborden die op maat gemaakt kunnen worden. Ook de deuraccessoires van KlusWijs zijn gemakkelijk en snel online te bestellen!

Tochtwering

Het is belangrijk om tocht buiten te houden. KlusWijs heeft verschillende soorten tochtwering waarmee dit geen probleem is. KlusWijs heeft tochtwering voor de voordeur, ramen, de brievenbus en de buitendeur. Kijk online voor het gehele assortiment aan tochtwering!