Naar boven

Shutters

KlusWijs heeft drie soorten shutters in het assortiment: houten shutters in een basic en special uitvoering en kunststof shutters voor bijvoorbeeld de natte ruimtes, zoals een badkamer.

Prachtige oplossing

Met shutters haal je prachtige raamdecoratie in huis. Naast een lust voor het oog, werkt het ook nog zonwerend en zorg je voor privacy in huis. Lees op deze pagina meer over de 3 verschillende typen shutters die wij in ons assortiment hebben.

Raamdecoratie shutters soorten basic
Shutters basic
Raamdecoratie shutters soorten special
Special shutters
Raamdecoratie shutters soorten kunststof
Kunststof shutters

Raamdecoratie shutters soorten sfeer basic
Basic shutters
Een kwalitatief maar eenvoudig maatwerkprogramma geschikt voor ramen met een maximale afmeting van 600 cm breed* en maximaal 240 cm hoog.


Neutrale wittinten, 7 deklagen verf en 2 lamelmaten, het zijn volwaardige shutters met een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Ook deze shutters worden altijd compleet geleverd met een montageframe en ingefreesde sluitmagneten.

Voor jouw gemak worden deze Basic shutters exact op de door jouw bestelde maat geleverd. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze inmeet- en montageservice. Zo ben je verzekerd van perfecte shutters die jarenlang meegaan.

€ 260,- per m²
Inmeten: € 19,- p/m²
Monteren: € 50,- p/m²

*Voor ramen vanaf 200 cm breed adviseren wij om een railsysteem toe te passen. Voor ramen van 400 cm tot 600 cm breed is een railsysteem vereist. Ramen met grotere afmetingen zijn verkrijgbaar als Special shutters.

Prijsindicator

Raamdecoratie shutters soorten sfeer special
Special shutters

Een uitgebreid maatwerkprogramma met eindeloos veel mogelijkheden in lamelmaten, kleuren, vormen en scharnieren. De Special shutters worden altijd tegen meerprijs door monteurs bij jou ingemeten en gemonteerd. Zo ben je verzekerd van perfecte shutters die jarenlang meegaan.

De shutters worden altijd compleet geleverd met een montageframe en ingefreesde sluitmagneten.

Bij ramen breder dan 200 cm adviseren wij om een railsysteem toe te passen. Het bedienen van de panelen is eenvoudig en het geheel sluit op fraaie wijze. Voor de stabiliteit kan er ook een onderrail worden geplaatst.

Naast rechte shutters leveren wij ook shutters voor speciaal gevormde ramen, zoals schuin of rond.

Wanneer je een draaikiepraam of een dakraam hebt en je deze wilt voorzien van shutters, dan hebben wij daar ook oplossingen voor.

€ 315,- per m²
Inmeten: € 19,- p/m²
Monteren: € 50,- p/m²

Prijsindicator

Raamdecoratie shutters soorten sfeer kunststof
Kunststof shutters

'Kunststof' raamdecoratie voor natte ruimte.

Je kunt ook kiezen voor de kunststof shutter die uitermate geschikt is voor natte ruimtes. Deze zijn duurzaam en geven je badkamer of keuken een authentieke uitstraling. Daarnaast zijn onze kunststof shutters uitstekend te combineren met de special shutters!

De kunststof shutters zijn voor extra stevigheid voorzien van een aluminium kern en worden altijd compleet geleverd met een montageframe en sluitmagneten.

Het maatwerk-programma wordt altijd ingemeten en gemonteerd.

€ 315,- per m²
Inmeten: € 19,- p/m²
Monteren: € 50,- p/m²

Prijsindicator
Shutters bestellen?
Overtuigd van je keuze voor shutters? Klik hier om direct je shutters te bestellen.