Naar boven

Black & Decker

(1) (1 artikel)
Black & Decker Bij KlusWijs ben je aan het juiste adres als het gaat om Black & Decker producten. De producten van Black & Decker helpen je om klussen een stuk makkelijker uit te voeren. Het juiste gereedschap in huis hebben, is een goed begin en dus al het halve werk. Black & Decker biedt betaalbare gereedschappen aan met een hoge kwaliteit.
Sorteren
Black&Decker  mouse inclusief 10 accessoires in soft bag Black&Decker mouse inclusief 10 accessoires in soft bag 45.00
Meer info
Toevoegen

Over Black & Decker

Black & Decker werd opgericht door S. Duncan Black en Alonzo G. Decker in 1910. Het bedrijf werd in eerste instantie opgezet als een kleine machinefabriek in Baltimore. Inmiddels is Black & Decker een grote fabrikant van elektrisch gereedschap, accessoires en handgereedschap. Het hoofdkantoor van Black & Decker zit in Towson, Verenigde Staten. Black & Decker is op 12 maart 2010 een samenwerking gestart met het bedrijf Stanley Works. Het moederbedrijf heet tegenwoordig Stanley Black & Decker. Black & Decker is een zelfstandige dochteronderneming van Stanley Black & Decker.

Black & Decker specialiseert zich in het ontwikkelen van betaalbare kwaliteit gereedschappen. Black & Decker is uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van gereedschap. Het Black & Decker logo is inmiddels terug te vinden op vele hoogwaardige apparaten. 

Ons Black & Decker assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Black & Decker producten, welke heel snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. Bij KlusWijs vind je Black & Decker schuurmachines, Black & Decker boormachines en nog veel meer producten. Met het uitgebreide en diverse assortiment helpt Black & Decker om jouw klussen snel en gemakkelijk te voltooien.

Om snel te vinden wat je zoekt, hebben we ervoor gezorgd dat de producten te filteren zijn. Het Black & Decker assortiment is gemakkelijk te filteren op bijvoorbeeld de artikelgroep of de prijs. Door deze functie kom je direct bij het juiste product die je nodig hebt bij de klus!