Naar boven

Einhell

(5) (5 artikelen)
Einhell Van Einhell boormachines tot Einhell elektrische grasmaaiers, KlusWijs heeft ze voor je in het assortiment! Het uitgebreide assortiment biedt het juiste product voor de juiste klus. Met de producten van Einhell ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!
Sorteren
Einhell radiaal-kap- en verstekzaag TC-SM2131 Einhell radiaal-kap- en verstekzaag TC-SM2131 139.95
Meer info
Toevoegen
Einhell accuschroefboormachine 18 volt Einhell accuschroefboormachine 18 volt 79.95
Meer info
Toevoegen
Einhell tafelcirkelzaag TC-TS 2025 1U Einhell tafelcirkelzaag TC-TS 2025 1U 149.95
Meer info
Toevoegen
Einhell vlakschuurmachine Einhell vlakschuurmachine 34.95
Meer info
Toevoegen
Einhell verfafbrander TH-HA2000/1 Einhell verfafbrander TH-HA2000/1 24.95
Meer info
Toevoegen

Over Einhell


Einhell is opgericht in 1964 door Josef Thannhuber in Duitsland. Josef Thannhuber heeft het bedrijf overgenomen van zijn oom Hans Einhell. De gedrevenheid van Josef Thannhuber heeft ervoor gezorgd dat hij een snelle doorstart van het bedrijf kon maken. Tot op de dag van vandaag is dat de basis geweest voor het succesverhaal van Einhell. Einhell is een internationaal bedrijf met ongeveer 40 vestigingen en meer dan 1500 medewerkers. Na een halve eeuw Einhell, luidt de nieuwe slogan als volgt: “Einhell, Well done.” Deze slogan staat niet alleen voor de toekomst van het bedrijf, maar ook voor het verleden.

Einhell staat voor een goede kwaliteit producten met een onverslaanbare prijs-kwaliteit verhouding en een goede service. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring met een constante ontwikkeling en verbetering. Einhell staat onder andere voor eenvoud en veiligheid bij het waarmaken van eigen klussen.


Ons Einhell assortiment


Het Einhell assortiment van KlusWijs bestaat uit een groot aantal producten. Denk hierbij aan Einhell zaagmachines, Einhell schuurmachines en Einhell boormachines. Ook voor accessoires en tuingereedschap ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit een brede keuze aan machines die gebruikt kunnen woorden in en om het huis en de tuin.


Bestel de Einhell producten gemakkelijk en snel online. Door de filteroptie zijn de producten makkelijk vindbaar en kun je snel aan de slag met je klus!