Naar boven

Telesteps

(6) (6 artikelen)
Telesteps Producten van Telesteps kopen? Daarvoor ben je bij KlusWijs aan het juiste adres. Telesteps is jouw specialist in flexibele, telescopische ladders. Telesteps ladders kopen doe je natuurlijk gewoon online, via de online shop van KlusWijs.
Sorteren
Telesteps Telescoopladder Eco Line 3,2 meter Telesteps Telescoopladder Eco Line 3,2 meter 189.95
Meer info
Toevoegen
Telesteps Loft Line Mini 2,45 meter Telesteps Loft Line Mini 2,45 meter 239.00
Meer info
Toevoegen
Telesteps Prime Line Telescoopladder 3,2 meter Telesteps Prime Line Telescoopladder 3,2 meter 319.00
Meer info
Toevoegen
Telesteps Ladder Combi Line 2,3 meter Telesteps Ladder Combi Line 2,3 meter 339.00
Meer info
Toevoegen
Telesteps Loft Line Maxi 3,0 meter Telesteps Loft Line Maxi 3,0 meter 275.00
Meer info
Toevoegen
Telesteps Ladder Combi Line 3,0 meter Telesteps Ladder Combi Line 3,0 meter 439.00
Meer info
Toevoegen

Over Telesteps

Telesteps is opgericht in 1996. Het bedrijf heeft in totaal ruim 1.000 werknemers. Ontwerp, productontwikkeling en kwaliteitscontrole vinden plaats in het hoofdkantoor van Telesteps in Zweden. De producten van Telesteps worden geleverd bij klanten in 40 landen. Telesteps heeft zijn producten uitgebreid tot een compleet assortiment van telescopische ladders, trappen, combi ladders en zoldertrappen. Telesteps is erin geslaagd om de flexibele, telescopische functie van de ladders en platforms te combineren met uitstekende veiligheid en duurzaamheid. Geen enkel bedrijf is hierin zo succesvol geweest als Telesteps. Telescopische ladders kunnen eenvoudig worden gebruikt. Ook zijn de ladders makkelijk te vervoeren en op te bergen.

Ons Telesteps assortiment

KlusWijs biedt een zeer divers assortiment met Telesteps producten, welke snel en gemakkelijk online te bestellen zijn. Zoek je een Telesteps ladder? Dan heb je bij KlusWijs de keuze uit diverse soorten ladders met verschillende afmetingen. Door te filteren vind je snel en gemakkelijk wat je zoekt. Je kan bijvoorbeeld filteren op prijs, artikelgroep of hoogte. In de productomschrijvingen vind je gedetailleerde informatie over het betreffende product.