Naar boven

Huishoudapparatuur

Vind alles op het gebied van huishoudapparatuur bij ons.

Huishoudapparatuur header
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen
Maak van je huis reinigen een makkelijk klusje

Je huis reinigen moet geen ingewikkelde klus zijn; daarom vind je bij ons allerlei reinigingsproducten van het merk Kärcher. De reinigsingsapparaten van Kärcher combineren functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en aansprekende vormgeving. Door continu te streven naar de optimale oplossing voor elk reinigingsvragstuk wordt het werken met behulp van een reinigingsapparaat voor jou zoveel mogelijk vereenvoudigt en verlicht.

 
Maak schoonmaken makkelijk!

We laten je enkele voorbeelden zien van apparaten die het schoonmaken van je huis een stuk makkelijker maken. Kom langs in één van onze winkels voor het volledige aanbod.

Huishoudapparatuur 1
Window Vac WV5 Premium

Met de WV 5 Premium heeft Kärcher de kunst van het moeiteloos, streepvrij en druppelvrij reinigen van vensters nog verder geperfectioneerd. Dankzij de verbeterde gebruiksduur van de batterij kun je nu langer achtereen reinigen. De batterij kan eenvoudig worden vervangen, dus met een optionele tweede batterij kun je non-stop vensters reinigen. De zachte handgreep van de WV 5 Plus tilt het gebruiksgemak en de ergonomie naar een hoger niveau. Het toestel is ook voorzien van afstandhouders op de zuigmond. Hiermee kun je vensters beter en helemaal tot aan de randen reinigen. Een smalle zuigmond voor ramen met latwerk is meegeleverd. De perfecte combinatie van spuitfles en microvezel waarmee je effectief reinigt en, in combinatie met de Window Vac met accu-aandrijving, vensters perfect schoonmaakt.


Huishoudapparatuur 2
Stofzuigen, stomen én drogen!

Tijdbesparen; wie wil dat nou niet! Met dit apparaat kun je stofzuigen, stomen en drogen in één stap. De SV7 heeft een stofzuigfunctie met waterfilter. Je kunt non-stop blijven reinigen (stomen) dankzij een navulbare tank. Er zitten 3 verschillende vloermondstukken bij; (1) harde vloeren stofzuigen (2) harde vloeren stomen (3) tapijt. Door een innovatief doekwisselsysteem kun je de doeken vervangen zonder deze aan te hoeven raken.


Huishoudapparatuur 3
Handstoomreiniger

Een handig apparaatje; licht in gewicht, comfortabel en compact. Met deze handstoomreiniger kun je alle kanten op. Handig om de tegels in je badkamer mee te reinigen, het gasfornuis, maar met de bijpassende toebehoren kun je ook de vloer makkelijk stomen. Door het formaat kun je dit reinigingsapparaat makkelijk thuis opbergen samen met de toebehoren.


Huishoudapparatuur 4
Zuigen en dweilen in één beweging!

Twee keer zo snel klaar door te zuigen en dweilen in één beweging! Dat kan de Kärcher Floor Cleaner FC 5. De twee microvezelrollen draaien met maar liefst 500 omwentelingen per minuut en nemen los, droog en nat vuil op. De microvezelrollen worden constant bevochtigd met schoon water. Daarnaast wordt het vuile water meteen afgezogen en verdwijnt in de vuilwatertank. De Floor Cleaner onderscheidt zich met een innovatieve en unieke zelfreinigende functie en uitstekende reinigingsresultaten op alle harde vloeren. Je behaalt 20% betere reinigingsresultaten vergeleken met conventionele methoden. Zelfs op gevoelige vloeren zoals geolied parket, synthetische vloeren, natuursteen en laminaat.

Bekijk hier de instructievideo
 

 

Assortiment

Bekijk hier de rest van ons assortiment huishoud. Van bouwstofzuigers tot schoonmaakmiddelen, je vindt het allemaal in ons assortiment huishoud. Maak jouw huis weer stralend.

Het assortiment

Vind een winkel

Wil je de producten liever nog even bekijken? Dat kan! Via onderstaande button kan jij jouw dichtstbijzijnde winkel vinden. Onze collega's helpen je graag met het vinden van de juiste schoonmaakmiddelen.

Store locator

Folder

Eens in de twee weken valt hij weer op de mat. De KlusWijs folder! Je kan hem ook bekijken op onze website. Via onderstaande button kan jij meteen bladeren tussen alle aanbiedingen.

Bekijk hier de folder