KlusPas

Algemene KlusPas informatie

Wij kijken elke dag uit naar je komst in onze bouwmarkt. Daarom willen wij jou belonen met extra korting als je vaker komt. Je spaart een leuk percentage tegoed op je aankoopbedrag, bij elke aankoop die je doet. Zo spaar je al gauw een mooi bedrag bij elkaar voor bijvoorbeeld die fijne snoeischaar of boormachine die je graag wilt hebben! Sparen is heel eenvoudig: laat je KlusPas scannen bij de kassa bij elke aankoop die je in onze bouwmarkt doet en zo spaar je ongemerkt jouw cadeau bij elkaar! 

Wil je weten hoeveel je kan sparen bij jouw dichtstbijzijnde KlusWijs winkel? Ga naar de winkel en vraag naar de voorwaarden. 


Let op: een nieuwe KlusPas per 1 januari 2020

De KlusPas zal per 1 januari 2020 een landelijke pas worden, met landelijk dezelfde spaarcondities. In 2019 is de KlusPas nog een lokale spaarpas. Dus kom snel naar de winkel en vraag hoeveel jij kunt sparen!

De KlusPas wordt alleen verstrekt in de KlusWijs bouwmarkten. Deze pas is in 2019 alleen in de KlusWijs bouwmarkt van pasuitgifte te gebruiken voor sparen en verzilveren. Vanaf 2020 is je pas in alle KlusWijs bouwmarkten én online te gebruiken!


De voordelen van een KlusWijs KlusPas
  • Je spaart 2,5% tegoed op je aankoopbedrag in de KlusWijs winkel (zowel in de fysieke winkel als online). Producten in de actie tellen ook mee!
  • Je mag tegoed direct verzilveren (indien je KlusPas geregistreerd is); er is hier geen minimum aantal winkelaankopen aan verbonden. 

KlusPas voorwaarden

  • Cadeaubonnen, verzendkosten in de webshop, brandstoffen, postdiensten, verhuur, arbeidsuren en ‘Vast Laag’ geprijsde producten zijn uitgesloten van sparen.
  • De KlusPas wordt verstrekt in alle KlusWijs winkels of je vraagt hem online hier aan. 
  • Je kunt KlusPas tegoed sparen en verzilveren in alle KlusWijs winkels en hier op kluswijs.nl.
  • Sparen kan direct. Verzilveren kan alleen wanneer de KlusPas geregistreerd is. We hebben een aantal basisgegevens nodig om de registratie compleet te maken. Wij verzoeken je om altijd je fysieke pas mee te nemen naar de winkel wanneer je daar tegoed wilt verzilveren. Registreer hier je KlusPas
  • Er kan onbeperkt gespaard worden. Er zit dus geen limiet aan het spaartermijn en -saldo.
  • Indien de pas gedurende 2 jaar NIET wordt gebruikt, komt het spaarsaldo te vervallen.
  • Bij verlies of diefstal kan het spaarsaldo overgezet worden naar een nieuwe pas. Geef dit aan in de winkel, daar wordt de verloren pas geblokkeerd. Let op! Dit kan alleen indien de verloren pas online geregistreerd is.
  • Het KlusPas tegoed is niet inwisselbaar voor contant geld, maar kan gebruikt worden voor besteding in de KlusWijs winkel of online in onze webshop.
Vraag hier je KlusPas aan
 

let op: Deze nieuwe KlusPas is geldig vanaf 1 januari 2020.


 

KlusPas registreren

Registreer jouw KlusPas hier! Let op: de online registratie is alleen beschikbaar voor de nieuwe KlusPassen. Dit zijn passen die nu alleen nog worden uitgegeven bij de KlusWijs bouwmarkten in Bennekom, Hillegom, Kesteren, Roggel, Steenbergen, Surhuisterveen en Tynaarlo. De punten op de KlusPassen uitgegeven bij deze bouwmarkten zijn alleen te verzilveren na online registratie! 

De KlusPassen die in de andere KlusWijs bouwmarkten zijn uitgegeven, kun je registreren en verzilveren in de bouwmarkt van uitgifte.

Registreer
 

Saldochecker

Wil jij weten hoeveel saldo je al hebt gespaard met jouw KlusPas? Klik dan op de button hieronder!
Let op: de online saldochecker is alleen beschikbaar voor de nieuwe KlusPassen. Dit zijn passen die nu alleen nog worden uitgegeven bij de KlusWijs bouwmarkten in Bennekom, Hillegom, Kesteren, Roggel, Steenbergen, Surhuisterveen en Tynaarlo. 

Om het saldo te checken van de KlusPassen die in de andere KlusWijs bouwmarkten zijn uitgegeven, kun je naar de KlusWijs bouwmarkt die jouw pas heeft verstrekt. 

Saldocheck