Onze services

Klussendienst

Een klein klusje of grote, uitgebreide klus? Onze professionele klussendienst staat voor je klaar! Zo heb je alles in één hand en ben je zeker van het gewenste eindresultaat. Of het nou gaat om het plaatsen van een kastenwand, het afhangen van een nieuwe buitendeur of inmeten van nieuwe raamdecoratie..

Vraag naar de vele mogelijkheden bij jouw dichtsbijzijnde winkel.

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel

Aanhangwagenverhuur

Bij sommige vestigingen is het mogelijk een aanhangwagen te huren. Klik hieronder voor een overzicht van de vestigingen die deze service aanbieden. 

Ik wil een aanhangwagen huren

Bezorgservice

Grote artikelen die je niet zelf kunt vervoeren? Geen probleem. Wij bezorgen dit product tot bij je in huis. In overleg kan dit vaak dezelfde dag nog. 

Bezorgen en bezorgkosten

Inmeetservice

Als je kiest voor maatwerk, wil je natuurlijk dat het precies past. Denk bijvoorbeeld aan raamdecoratie, horren of inbouwkasten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat alles zelf opnmeten niet het leukste (of makkelijkste) klusje is en daarom doen wij dit graag voor je! 

Dichtstbijzijnde winkel

Maatwerk

Net als een jas of schoenen in de juiste maat, zijn er in je huis ook dingen die precies moeten passen. Denk aan: horren, inbouwkasten, deuren of raamdecoratie. Met maatwerk is het product écht afgestemd op jouw woning. Wij kunnen indien nodig zoals bij een inbouwkast voor jou het ontwerp verzorgen, het inmeten en het monteren van het product. 

Dichtstbijzijnde winkel
Machineverhuur

In sommige vestigingen kun je ook machines en gereedschap huren. Vraag in jouw dichtstbijzijnde winkel naar de mogelijkheden. 

Dichtstbijzijnde winkel

Montageservice

Je kunt bij ons terecht voor ontwerp, inmeten, maar natuurlijk ook voor montage van bijvoorbeeld kasten of raamdecoratie. 

Dichtstbijzijnde winkel


Sleutelservice

Bij al onze vestigingen hebben wij een sleutelservice. Je kunt hier terecht om een sleutel bij te laten maken voor toegangsdeuren, kluizen, bureaus of kasten, fietsen of bromfietsen. Ook is het mogelijk om bij ons cilinders gelijksluitend te maken.

Dichtstbijzijnde winkel
Verfmengservice

Wij mengen alle denkbare kleuren verf voor je in de winkel.

Dichtstbijzijnde winkel
Zaagservice

Wij zagen en/of schaven, indien gewenst, al het hout en plaatmateriaal voor jou op maat. Zo weet je zeker dat de materialen de perfecte afmeting hebben. Het hout wordt gezaagd terwijl je wacht. Het is ook mogelijk een bestelling te plaatsen die je later afhaalt.

Dichtstbijzijnde winkel