Verhuurservice

Gereedschap huren bij KlusWijs

Wil jij een eenmalige klus uitvoeren en niet meteen allerlei gereedschap aanschaffen? Denk bijvoorbeeld aan behang afstomen, het reinigen van je tapijt, het gebruiken van een bouwdroger, trilplaat of breekhamer. Dan is de verhuurservice bij KlusWijs interessant voor jou. Bespaar op je aankoop en op het onderhoud aan apparatuur dat je weinig gebruikt. Bij KlusWijs kan je zowel online als in een groot aantal van onze winkels gereedschap huren. Van aanhangwagens tot tapijtreinigers en veel meer! Bekijk ons hele assortiment aan verhuurapparatuur op deze pagina.   

In welke KlusWijs winkels kun je gereedschap huren?

Kluswijs Alblasserdam, KlusWijs Bennekom, KlusWijs Dodewaard, KlusWijs Grave, KlusWijs Haarlem, KlusWijs Haren, KlusWijs Hillegom, KlusWijs Kesteren, KlusWijs Klazienaveen, KlusWijs Medemblik, KlusWijs Middenmeer, KlusWijs Musselkanaal, KlusWijs Nijmegen, KlusWijs Noordwolde, KlusWijs Roggel, KlusWijs Ruurlo, KlusWijs Scheemda, KlusWijs Schoonhoven, KlusWijs Steenbergen, KlusWijs Surhuisterveen, KlusWijs Tynaarlo, KlusWijs Ureterp. 

Online gereedschap huren  

Wil je voor een specifieke datum gereedschap huren? Dan is het handig om online een reservering te plaatsen. Zo weet je zeker dat de voor jou nodige apparatuur beschikbaar is. Door de volgende stappen te volgen kun je snel en makkelijk een online reservering maken:

1. Kies je gereedschap  


Kijk in ons menu bij ‘Verhuur apparatuur?’ of via onze zoekbalk voor de machine die jij zoekt. Kies hier het gereedschap dat je graag wil huren. Op de productpagina zie je meer informatie over het product, zoals specificaties, de handleiding en de huurtarieven.   Weet je niet welk gereedschap je nodig hebt bij de klus? Kijk dan bij klusadvies in de menubalk. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt bij het uitvoeren van verschillende klussen! Van informatie over de apparatuur zelf tot een stappenplan voor de uitvoering ervan.  

2. Kies de tijd en plaats  


Heb je het passende gereedschap gevonden? Bepaal dan de gewenste huurperiode. Je geeft aan wanneer je het gereedschap wil ophalen en weer wil terugbrengen. Na het invoeren van de verhuurperiode komen de dichtstbijzijnde KlusWijs-winkels naar voren waar het gereedschap beschikbaar is. Je kan hier zelf een locatie kiezen dat voor jou het beste uitkomt.  Tip: wil je de apparatuur verlengen? Neem dan even contact op met de bouwmarkt waar je het gereedschap huurt.  

3. Naar de winkel  


Jouw gekozen gereedschap staat klaar in de door jou gekozen winkel. Vergeet niet een geldige identificatie mee te nemen.   Weet je niet hoe je een product gebruikt? Onze medewerkers in de winkels geven je graag een demonstratie. Het gereedschap wordt altijd gecontroleerd voordat wij dit aan jou overhandigen.  

4. Borg 


De borg kan je zowel contant als met een bankpas in de bouwmarkt zelf betalen. Dit krijg je terug zodra je het product weer inlevert bij de winkel. 

5. Gereedschap terugbrengen  


Het is belangrijk dat je het gereedschap weer schoon en heel terugbrengt. Het gereedschap wordt getest als het ingeleverd wordt. Let op: voor schade of vuil kunnen kosten in rekening gebracht worden. In onze winkels kun je gereedschap dat beschikbaar is direct huren. Het personeel geeft je graag een demonstratie en controleert jouw gereedschap zorgvuldig. Je kan in de bouwmarkt ook een reservering maken voor het huren van gereedschap. Vraag dit aan het personeel in de winkel.