Naar boven

Gazon

Maaien, trimmen, verticuteren; alles wat je nodig hebt om je gazon mooi te houden vind je bij ons.
Alles voor je gazon!

Van grasmaaiers, trim- en verticuteermachines tot gesteeld - en klein gereeschap; wij hebben een compleet assortiment met gereedschap dat je nodig hebt om je gazon mooi te maken en te houden.

 
Maaien

Wij bieden je grasmaaiers van Einhell en Gardena. De keuze is enorm, maar welke grasmaaier is nu daadwerkelijk het meest geschikt? Dat hangt met name af van de oppervlakte die je wilt maaien. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit handmaaiers, accumaaiers, elektrische maaiers en benzinemaaiers. Voor wie echt niet achter een grasmaaier wil lopen is er de Gardena robotmaaier, die volledig je grasveld op orde houdt.

 
 
Trimmen

Van eenvoudig tot zeer professioneel. Elektrisch, op accu of benzine. Kom langs en we adviseren je graag!

 
Verticuteren

Het beluchten van je grasmat houd je gazon gezond. Bij het beluchten wordt het gras zachtjes doorgekamd met een wals door de stalen veren. Zo wordt mos eruit verwijderd en krijgt je grasmat weer lucht. Ook bij de verticuteermachines kun je kiezen voor een handmatige variant, een elektrische verticuteermachine of een benzine uitvoering.

 
 
Gesteeld - en klein gereedschap

Binnen het assortiment gesteeld tuingereedschap speelt de regio waar het wordt gebruikt een grote rol. Waar je ook woont in Nederland, binnen KlusWijs vind je het. Dat komt omdat iedere KlusWijs ondernemer zijn regio kent als geen ander. Bovendien weet je dat je bij KlusWijs kunt rekenen op een goed advies én een scherpe prijs. Van doe-het-zelf tuingereedschap tot professioneel. We helpen je graag! Kom langs!

 
 
 
Kluswijs tip!
Tuingereedschap gaat langer mee als je de metalen gedeeltes na gebruik schoonmaakt met water en insprayt met Teflonspray. Licht insmeren met olie kan ook.