Naar boven

Verlichting

Kies een categorie

Badkamerverlichting

Badkamerverlichting moet aan meerdere voorwaarden voldoen. Badkamerverlichting moet spatwater dicht zijn en moet genoeg licht geven voor de gehele badkamer. Badkamerverlichting is er in verschillende soorten! Binnenkort ook online te koop.

Binnenverlichting

Goede verlichting is heel belangrijk. Het bepaalt de sfeer in huis, maar kan er ook voor zorgen dat je woonkamer ruimer lijkt doordat er geen donkere hoeken zijn. Zie hier een kleine greep uit ons assortiment binnenverlichting.

Buitenverlichting

Of je nu kiest voor verlichting met bewegingssensor of liever kiest voor sfeerverlichtign zoals een grondspot om je huis verlicht te houden, mooie tuinverlichting geeft je tuin ook als het donker is een gezellige sfeer en helpt bij het beveiligen van je woni


Bronverlichting

We hebben een groot assortiment lampen met natuurlijk ook alle mogelijke soorten bronverlichting. Welke bronverlichting je het beste kunt kiezen, hangt af van je wensen voor het soort/kleur licht dat je in huis wilt hebben.

Slimme verlichting

Slimme verlichting is een verzamelnaam voor ledlampen die je op afstand kunt bedienen. Vaak kan dat vanaf een app op je telefoon of tablet. KlusWijs heeft veel verschillende soorten slimme verlichting! 

Overige verlichting

Ook heeft KlusWijs verschillende overige verlichting. Hieronder vallen werklampen en zaklampen. Kom langs in één van onze winkels voor het uitgebreide assortiment. Binnenkort ook online te koop.


Schakelaars en dimmers

Opzoek naar schakelaars en dimmers? Kijk online voor het gehele assortiment! Binnenkort ook online te koop.

Lampenkappen en -voeten

KlusWijs heeft een breed assortiment aan losse lampenkappen & -voeten. Dit geeft de mogelijkheid om alleen de lampenkap of alleen de lampenvoet te vervangen! Binnenkort ook online te koop.