Naar boven

Deuren

KlusWijs heeft deuren in het assortiment geschikt voor iedere toepassing van het huis: van buitendeur en keukendeur tot slaapkamerdeur of kastdeur! Deur gekozen? Zet dan de puntjes op de 'i' en maak je deur helemaal af met bijpassend glas, deurbeslag, het juiste hang- en sluitwerk of een mooie deurlijst of een functionele tochtvaldorpel.

Binnendeuren

Binnendeuren; je kunt kiezen uit verschillende modellen en uitvoeringen. Klassieke deuren, moderne deuren, tijdloze deuren en ga zo maar door. Ben je er al over uit of je een dichte deur of een glasdeur wilt, een opdekdeur of stompe deur, klassiek of modern? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en kies een deur die helemaal past bij jouw woonstijl.

Buitendeuren

Een voordeur is het visitekaartje van je huis. Als de voordeur goed past bij de stijl van je woning, geeft dat het huis nog meer uitstraling.
Bovendien geeft een mooie buitendeur een extra warm welkom. 

Deur- en meubelbeslag

Een knopje, greepje, binnen- of buitendeurbeslag; bij KlusWijs streven wij ernaar dat binnen ons assortiment er voor iedere woonstijl een passend deur- en of meubelbeslag te vinden is.